sâmbătă, 27 iunie 2009

Luxury Vintage Ceremony- Eveniment




Cand am auzit ca Chic de 10 organizeaza Luxury Vintage Ceremony duminica, 21 iunie, mi-am spus: in sfarsit in Brasov se organizeaza evenimente de moda! In general in Brasov evenimentele legate de moda se organizeaza cu aceeasi frecventa ca intr-un sat izolat de munte. Asa ca ne-am pus rochitele, tocurile si am pornit la drum. Fendissima este un salon de infrumusetare foarte elegant si cu o atmosfera relaxata.
Ioana Voicu si Claudiu Enescu ( “Mauvert”) si Zarali au fost organizatorii evenimentului ”Luxury Vintage Ceremony”. La fiecare eveniment organizat de ei se pun in vanzare haine din colectia Chic de 10 , care acum se afla in campania “Recicleaza cu stil!”.
Mi-a placut ideea imbinarii obiectelor si hainelor vechi , traditionale romanesti cu expozitia de haine vintage. O parte dintre creatiile vestimentare expuse de Marcela Cosnean au de asemenea influente din costumul traditional. Evenimentul a fost un melanj de clasic si modern, contemporan si traditional.

Niciun comentariu:

Despre copii, etapele de dezvoltare si artă

  Un post mai atipic pentru blogul meu. Am ales sa scriu asta fiindca de curand am inceput un curs de artă pentru copii și am cu ocazi...