vineri, 16 aprilie 2010

Autor 0.3Pe 24 si 25 aprilie voi participa la Autor 0.3 cu o colectie foarte diferita de cele anterioare.Nu va dezvalui nimic din surpriza.Va astept in Bucuresti la Sala Dalles.Din cauza pregatirilor, comenzile pe care le primesc saptamana viitoare le voi realiza dupa data de 25.04.
In curand voi posta si pe blog cateva fotografii de la piesa de teatru la care am lucrat pana acum.
Aici este un fragment din comunicatul evenimentului Autor 0.3.


" Bijuteria contemporană este mai mult decât o podoabă. E un barometru al frumuseţii, o formă ideală a gândului artistic, un semn de preţuire a feminităţii. Şi pentru că puritatea naturii în sezonul cald inspiră, designerii de bijuterie au gândit să îşi prezinte cele mai noi colecţii în cadrul unui eveniment ce urează

bun venit nu numai primăverii (în toată splendoarea ei) cât şi celor mai noi tendinţe în accesorizare.

Vino pe 24 şi 25 aprilie la Sala Dalles, unde AUTOR, singurul târg de bijuterie contemporană românească, îşi deschide porţile pentru a treia oară. 39 de nume sonore, mai puţin consacrate sau chiar debutante îşi dezvăluie comorile din ateliere. 39 de display-uri spectaculoase şi 39 de direcţii noi în bijuteria contemporană. 39 de colecţii de piese unice care te aşteaptă să le personalizezi în funcţie de tine. Designerii participanţi au fost selectaţi în urma unei aplicaţii, demers întâlnit în cadrul tuturor muzeelor şi marilor galerii din lume. Din zecile de dosare, cei 39 de designeri aleşi vor aduce la Sala Dalles spre vânzare colecţiile lor noi, dar şi piese de succes din colecţiile lor mai vechi.

Designerii și artiștii prezenți la această ediție sunt: Smaranda Andrada, Angi Apostol, Ioana Budeș, Raluca Buzura, Alina Băncila, Adina Cioran, Elena Crișan, Ileana Danci, Roxana Davidescu, Jennifer Delplanque, Raluca Dracea, Maria Filipescu, Adriana Goilav, Mirela Ivanciu, Alexandru Lupu, Andra Lupu, Sonia Manta, Ioana Matei, Ina Moisi, Raluca Nicolaescu, Tatiana Platica, Izabela Petrut, Liana Salagean,

Dana Stefanoiu, Carla Szabo, Romana Țopescu, Alin Teglas, Mihaela Tarhuna,Veronica Tărcatu, Virginia Toma, Ela Tudoran, Silvia Cornea & Maria Valentir, Ana Wagner, Mariana Xidarakou și Mihaela Zvincă; cât și brandurile Agat Art, Buy Hand, Fake a Dream, Lady Magpie, Ligia's Accessories și Radha.


Intrarea la eveniment costă 5 lei, iar târgul va fi deschis în fiecare zi de la ora 11 la ora

21. Duminică seară, după încheierea evenimentului dăm şi petrecere pentru a sărbători bijuteriile şi iubitorii ei dar şi pentru a va oferi ocazia de a discuta cu unul dintre autorii fotografiilor prezentate în expoziţia Little Hanoi.

Autor este un eveniment marca Extins."


Niciun comentariu: