marți, 19 aprilie 2011

Bratara Fragmente modelul nr.6


Colectia Flip Flop
Bratara din metal argintiu cu aplicatii din ceramica pictate manual
Pictura este protejata de lac transparent rezistent la contactul cu apa.
Unicat


Vedeti mai multe modele pe site-ul Agat Art

6 comentarii:

bijuterii spunea...

nice! aplicatiile din ceramica sunt speciale si dau o personalitate aparte bijuteriei. Era frumos sa fie chiar argint, iar lantisorul acela ceva mai subtire (just in my opinion)... dar e foarte ok si asa, designul pictat are un farmec deosebit. felicitari!

Agata Secelean spunea...

Multumesc!

Scarlett O`Hara spunea...

Hello, foarte dragut ce faci, felicitari, totusi, indraznesc sa te deranjez pentru..un sfat. de curand am pornit si eu o mica afacere cu margele si altele de genul, numai ca fiind relativ noua in domeniu, nu stiu prea multe lucuri apropo de piata,ma intereseaza in mod deosebit un furnizor, si nu am prea mult timp sa caut unul bun, am auzit de www.margelatu.ro , cica sunt ok oamenii mai ales ca preturi, dar si ca promptitudinea cu care livreaza coletele. Ai auzit de ei, ca sa ma poti sfatui si pe mine ? :d multumesc si scuze pentru eventualul deranj

Agata Secelean spunea...

Hello!Nu am comandat niciodata de la margelatu.ro accesorii, deci nu pot sa imi dau cu parerea.Eu imi cumpar unele accesorii din Brasov de la mag.Creativ, iar altele mi le comand din S.U.A, de pe diverse site-uri.Au aparut si pe Breslo materiale pentru bijuterii.Ai o varietate mare acolo.Succes!

BelleBrummell spunea...

Acum, pe astea chiar le pot numi originale ! Au si ceva pop-art, ceva minimalist in forme, dar nu le lipseste catusi de putin farmecul, nu sunt nici comune, nici nu neaga estetica. De asa ceva are nevoie industria modei in Romania (cred). Felicitari !

Agata Secelean spunea...

Ooooo... Multumesc Belle Brumelle!Il pun in colectia celor mai frumoase comentarii!

Despre copii, etapele de dezvoltare si artă

  Un post mai atipic pentru blogul meu. Am ales sa scriu asta fiindca de curand am inceput un curs de artă pentru copii și am cu ocazi...