duminică, 17 aprilie 2011

Adele


Adele, o exceptie care intareste regula.
Intr-o lume de staruri consolidate doar prin imagine cine ar fi crezut ca Adele va reusi sa rupa topurile muzicale?
Daca te uiti la posturile muzicale ramai cu impresia ca daca nu canti in sutien sau in chiloti, degeaba te-ai mai apucat.Cantarete ca Adele, Duffy sau Norah Jones par o specie pe cale de disparitie. Am ajuns sa am alergie la "staruri" ca Lady Gaga cu o imagine kitch, stridenta, grotesca, perfect calculata comercial.
Ma intreb daca in ziua de astazi "The Weather Girls" ar mai fi primite la o auditie, daca li s-ar da vreo sansa sa intre in industria muzicala.

4 comentarii:

Stilistele spunea...

so true...aici un mare fan Duffy & Norah Jones, Jewel, Tracy Chapman si multe alte 'nedezbracate'...de Adele nu auzisem inca...dar :XXX

Agata Secelean spunea...

Trebuie sa facem un Fan Club al "nedezbracatelor"!:)

Alexandra B spunea...

Foarte fain canta Adele si nici eu nu mai auzisem de ea. Pacat ca nu sunt promovate suficient vocile foarte bune. Mie imi mai place Caro Emerald (o olandeza care canta foarte fain, dar muzica ei e cunoscuta la noi mai mult prin reclamele de la Orange).

Agata Secelean spunea...

Uite cum aflu eu lucruri noi.Am ascultat azi mai multe melodii ale lui Caro Emerald.Imi place stilul ei retro.Merci Alexandra!
Am vazut si blogul tau care mi s-a parut foarte simpatic.

Despre copii, etapele de dezvoltare si artă

  Un post mai atipic pentru blogul meu. Am ales sa scriu asta fiindca de curand am inceput un curs de artă pentru copii și am cu ocazi...