joi, 8 martie 2012

Abuz de putere

Un nou atac impotriva democratiei facut de actuala putere din Romania.

"Preocuparea deosebită a puterii de a suspenda emisia Antenei 3 pune în mişcare aranjamente de culise pregătite chiar de oamenii apropiaţi ai preşedintelui Traian Băsescu.

O astfel de dovadă este prezentată de analistul Radu Tudor în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "Sinteza Zilei" şi constă în faptul că, fostul avocat al preşedintelui Băsescu, Valentin Mircea, numit chiar de către acesta membru în Consiliul Concurenţei şi care ocupă în prezent funcţia de vicepreşedinte al acestei instituţii, face o pledoarie împotriva conceptului “must carry” în audiovizualul românesc, pe un site devotat actualei puteri.



Implicaţiile desfiinţării acestui concept sunt enorme. Conceptul “must carry” e unul consacrat, care obligă cabliştii să introducă în pachetul minimal câteva televiziuni româneşti de interes public, având acoperire naţională, mai spune analistul Radu Tudor.

Ulterior articolului semnat de avocatul Valentin Mircea, o petiţie postată pe un site specializat cerea eliminarea posturilor Antena 1 şi Antena 3 din grila cu posturi publice din România. Respectiva petiţie are drept destinatari CNA şi RDS RCS ... şi este semnată de 77 de persoane. "
Preluare de pe site-ul Antena 3

Niciun comentariu:

Despre copii, etapele de dezvoltare si artă

  Un post mai atipic pentru blogul meu. Am ales sa scriu asta fiindca de curand am inceput un curs de artă pentru copii și am cu ocazi...